Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-advies.be
Zonnepanelen-advies.be Online informatiepunt over zonnepanelen.
banner image

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen of laten plaatsen? Dat is vaak één van de vragen bij de aankoop van zonnepanelen. Tijdens de plaatsing moet je echter rekening houden met een heleboel factoren die je als doe-het-zelver misschien snel zou vergeten. We hebben het over de hellingsgraad, de mogelijke valschaduw, de afstand tussen de panelen en het systeem om de panelen te verankeren. Schrikt dit je niet af? Dan kun je gerust zelf de zonnepanelen plaatsen.

Wanneer je hier tegenop ziet, dan raden we je aan om de klus uit te besteden aan een ervaren vakman. Hij beschikt niet alleen over de juiste materialen, maar ook over de expertise om jouw installatie piekfijn af te werken. Maak gebruik van onze offerteservice en ontvang 2 à 3 offertes van installateurs in jouw buurt. Vergelijk op deze manier prijzen, levertermijnen en uitvoerdata en kies op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en vereisten. Start jouw aanvraag hier.

 

zonnepanelen plaatsen

 

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.