Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepanelen-advies.be
Zonnepanelen-advies.be Online informatiepunt over zonnepanelen.
banner image

Rendement van zonnepanelen

Bij het vergelijken van zonnepanelen moet er niet alleen gekeken worden naar de prijs van een paneel maar ook de opbrengst er van. Hoe hoger het rendement, hoe sneller de installatie zal terugverdiend zijn. Info over het rendement van zonnepanelen vind je hier.

 

Het rendement van zonnepanelen

Rendement zonnepanelen

 

Zonnepanelen hebben een hoog rendement. Gemiddeld zou dat rendement zelfs 10% hoog zijn. Dit is één van de grootste redenen waarom zonnepanelen zo populair zijn geworden de laatste jaren. Deze investering verdien je na 20 jaar terug. In ruil daarvoor kun je jarenlang genieten van de zonnestralen die de zon je elke dag opnieuw geeft.

Wil je weten hoeveel panelen je precies nodig hebt? Dan kun je dit laten berekenen. Meestal rekent met in zonnepanelen per vierkante meter: 8 vierkante meter zonnepanelen is goed voor 1kWp. Het gemiddeld aantal kWp dat je nodig hebt, vind je terug op jouw energiefacturen. Daarnaast zul je ook de keuze moeten maken tussen kristallijne en monokristallijne panelen.

TIP: Wil je graag profiteren van het hoge rendement van zonnepanelen? Laat je dan adviseren door een zonnepanelenexpert. Aan hem kun je al jouw vragen kwijt over welke zonnepanelen je het best aanlegt op jouw woning en van welke premies of subsidies je kan genieten. Bovendien kan hij je ook meer vertellen over het rendement. Benieuwd? Ontvang gratis prijsvoorstellen op maat met behulp van onze offertedienst.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.