zonnepanelen-advies.be
Zonnepanelen laten plaatsen?
Vraag online offertes aan.

 

Energie sparen is populair

Energie neemt steeds vaker een grote hap uit het woonbudget. Door je geld slim te investeren kan je heel wat energie uitsparen! Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Uit een onderzoek blijkt dat steeds meer mensen energie willen besparen. De reden waarom men energie gaat besparen is simpel, het leven wordt simpel weg veel te duur. Men gaat op zeer veel diverse zaken besparen. De auto wordt in sommige gevallen vervangen door een fiets, de televisie wordt minder gebruikt en het computer scherm wordt altijd uit gezet.

Ook neemt men vaker een lauwe douche in de plaats van een warme douche. Dit zijn allemaal factoren waardoor de energie factuur zal dalen. Naar de toekomst toe zullen er nog veel meer gezinnen zijn die het zullen overwegen om energie te besparen. Hierdoor zullen de zonnepanelen hoogstwaarschijnlijk populairder worden. Wij zullen binnen kort een lijst plaatsen men verschillende manieren hoe je energie kan besparen.

Als u ook nog tips heeft voor onze bezoekers hoe zij makkelijk energie kunnen besparen dan kan u ons dat laten weten via het contact formulier

 

Witte google verbruikt te veel

Volgens Ontkush Mark zouden we heel wat energie sparen moest Google in het zwart zou werken. Het is namelijk zo dat je computer meer verbruikt als je een witte pagina opent dan een zwarte pagina. Aangezien google volledig wit is en één van de meest bezochte zoekmashines is van het internet, gaat er veel energie verloren aan de witte kleur.

Per dag krijgt google 200 mijoen bezoekers over de vloer. Moest google de achtergrond kleur toch aanpassen dan zouden we wereldwijd 3000 megawatt-uur per jaar uitsparen. Dit zou overeen komen met 320 duizend dollar. Vindt u ook dat google hierdoor de achtergrond kleur moet aanpassen of vind je dit niet nodig, vertel het ons op het forum!

 

Iphone op zonnepanelen

Sinds kort is het mogelijk om mp3 spelers op te laden via zonne-energie. Maar nu is het ook mogelijk om een Iphone op te laden met zonne-energie. Omdat dit één van de populairste gsm toestellen is zou dit wereldwijd heel wat energie kunnen sparen. Er bestaat nu een hoesje die je rondom de iphone of ithouch kan vinden waar enkele zonnecellen aan verbonden zijn. Deze oplader kost slechts 35 euro. Begin januari zal deze oplader op de mark zijn en hopelijk zullen er veel mensen één aanschaffen. Als de iphone is opgeladen kan je nog energie geven aan andere toestellen waar je een usb kabel in kan steken. Denk maar aan radio’s of usb apparaten. Wij zullen er ook één aanschaffen en zullen je binnenkort laten weten hoe het toestel juist werkt. Voor 35euro kunnen wij op deze manier ons steentje bijdragen.

 

Oplader spaart energie

Deze nieuwe uitvinding doet alle records breken. Het is namelijk een lader die je op vakantie kan mee pakken. Met deze lader zal er 75% minder energie worden gebruikt. Dat is zeer veel voor het zelfde resultaat. Hoeveel geld de gebruiker zal besparen is nog niet duidelijk. Dit zullen wij u later bekend maken. Wet wel duidelijk is, is dat de gsm opladen in het buiten lang geen overtollige energie meer zal verspillen. Het toestel zal gelanceerd worden op 1 januari. De prijs is zeer laag, slechts 17 euro zal de groene-lader kosten. In alle winkels waar je alternatieve producten kan kopen zal deze lader binnen kort te koop zijn. Moest u hem niet vinden kan u eens een kijkje nemen op internet.