Rendement van zonnepanelen

Vraag je u af of zonnepanelen wel degelijk een goede investering is, dan zullen wij u overtuigen in de onderstaande informatie.Gratis zonnepenelen offerte aanvragen

Via het onderstaande formulier zal een zonnepanelen leverancier in uw buurt zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een gratis en vrijblijvende zonnepanelen offerte.

Naam

Voornaam

Email

Straat + nummer

Postcode

Gemeente

Telefoonnummer

GSM nummerRendement van zonnepanelen


Zonnepanelen hebben een hoog rendement volgens de gemiddelde cijfers zou het rendement tot zelfs 10 percent hoog zijn. Dit is één van de grootste redenen waarom zonnepanelen zo populair zijn geworden de laatste tijd. Een zonneboiler halt geen rendement van 10 waardoor deze niet echt als een grote investering worden gezien. Daarom is het zeker en vast rendabel om zonnepanelen te plaatsen op je woning.


Deze investering  zal u na een 20tal jaren terug verdienen. Als u even meer gaat berekenen zal u merken dat u zelfs zonnepanelen in huis moet hebben. Stel u bent een jong koppel met een woning. Als u de installatie laat plaatsen op je 30ste. Dan zal u 20 jaar later, op je 50ste u panelen helemaal terug betaald zijn.

Voor de rest van je leven zal u dan nog kunnen genieten van de gratis zonnestralen die de zon u elke dag opnieuw geeft. Als u juist wilt weten hoeveel panelen u nodig heeft dan kan u dit laten berekenen. Meestal rekent met in zonnepanelen per vierkante meter. 8 vierkante meter zonnepanelen is goed voor 1kWp.

Het aantal kWp dat u nodig heeft kan u terug vinden op je enrgiefacturen. Ook de keuze die u zal moeten maken tussen
kristallijne en monokristallijne panelen zal niet makkelijk zijn. Hier moet u de voor en nadelen van bekijken. Conclusie, zonnepanelen zijn echt wel mooie investeren met een hoog rendement.

 
Updated: 15.7.2008 @ 15:34 News
DEC
18
@ 13:34
Door de winter zijn er weer veel problemen met de energie facturen.
DEC
14
@ 12:23
Zonnepanelen zijn veel populairder dan in 1997, dankzij alle subsidies die nu interessant zijn.
DEC
08
@ 09:52
Steeds meer gadgets beginnen een zonnecel te gebruiken om de batterij vol te krijgen.
DEC
04
@ 03:14
In Thailand is de vervuiling nog nooit zo hoog geweest waardoor ze nu een masker moeten dragen!
DEC
01
@ 18:39
Op 1 September zijn er nieuwe subsidies gekomen op zonnepanelen waardoor het terug interessant wordt om een systeem aan te kopen
Bekijk ook eens